Өстәге биткә чыгу Җавап язарга
Темасыз | Страницы: < 1 2 3 4 5 > | mubai | |
 | проблем юк | mubai | |
 | Юлчы, син нәрсә белән шөгыльләнәсең? Профессияңне әйтәм. | mubai | |
 | Сер булмаса. | MaySara | | 
 | mubai, минем "Суган чэчгенэ" барасым килгэн иде..названиесе кызык. узе суган узе чэчэге нэрсэ турында микэн.)--- ??????? ?????? | Mariam | |
 | mubai, "Go, Баламишкинны" ни өчен "хәшәрәтство" дидең? Синеңчә, уңышсыз мени?
Ә Мәскәүгә ни-нәрсә апкиләсез, билгелеме әле? | Mariam | |
 | mubai, кстати, кризис среднего возраста 30 яшьтән дә башлана диләр. Так ышту синең дә кризиска кереп китүең мөмкин. Чыгарга гына онытма. | скромный татарин | | 
 | mubai, кагда буду в казани. нада будет встретится, попить пивка и пагаварить о творчестве)) --- ????? ????????! | Лилечка | | 
 | mubai, о, мубай. так ты казанский!!!!! Все Казанские , давай те в эти выходные в субботу встретимся!!!!! --- ?? ?????, ?????? ?? ????... | скромный татарин | | 
 | MaySara, Лилечка, Чувствуеца у меня в эту субботу будут уши гореть и икота замучает)))--- ????? ????????! | Лилечка | | 
 | скромный татарин, а ты то тут причем? У тебя скромный я понимаю комплекс наполеона развиваться начал
есть темы гораздо интереснее --- ?? ?????, ?????? ?? ????... | скромный татарин | | 
 | Лилечка, комплекс Наполеона у меня лет с 13 начал развиваца --- ????? ????????! | Лилечка | | 
 | скромный татарин, ну значит успокойся. дорогой. ты - это еще не самая интересная тема для разговоров --- ?? ?????, ?????? ?? ????... | MaySara | | 
 | скромный татарин, гыы уже чувствуешь, да? реально))--- ??????? ?????? | Жемчужина | | 
 | скромный татарин,Лилечка,MaySara, ребята. давайте жить дружно! | mubai | |
 | "Суган чәчәге" бер драматургның шәхси трагедиясе турында, ну ничек анда иҗат әһелләре бар кешелек дөньясы өчен страдайт итә, ничек үз тормышлары путьсыз һбш. Кыскасы театр тагын үз согында кайный. MaySara, инде барасың килмидер бу анонстан соң, әйеме? | mubai | |
 | Mariam, Гоу Баламишкинны мин шәхси оскорбление итеп диярлек кабул иттем.Ник, белмим. Күп кешегә ошый, минем фөкер бик-бик субъектив күрәсең. Анда матур идея (ну, анасы йырын дөньяга чыгару, тегесе-монсы) белән натураль тупизм һәм шәрә күт янәшә. Музыкаль ягына кагылмыйм артык, минемчә-җан биздергеч. Ну монда мин субъектив та субъектив инде. | Страницы: < 1 2 3 4 5 > | Өстәге биткә чыгу Җавап язарга
|

|
Незарегистрированные пользователи не могут писать на форумe Пожалуйста, Авторизуйтесь или Пройдите регистрацию |