Татарские книги |
Страницы: 1 2 3 > |
Загадочная леди | |

| Подскажите кто знает, где можно купить книжки детские на татарском? Также где можно их скачать, может кто видел.
Мама с дитем далеко за океаном, хотят воспитывать на татарских книжках.
Заранее ряхмят.---
 ?????? ???????? ????? ? ?????!!! ????? ???????????-?????? ??? ????????, ???????! |
тургай | |

| где скачать - не знаю, ну у нас тут в Казани они продаются... "китап кибетендә". А вы откуда?? --- ??????? - ????? ??????? ???! |
Лилечка | |

| Загадочная леди, на станции метро Пролетарская есть крупный книжный магазин (рядом с метро) кажеться библиоглобус называеться...там есть отдел татарской литературы.
ну если что, я с 31-6 в казани буду, могу привезти --- ?? ?????, ?????? ?? ????... |
MaySara | |

| мин дэ белмэгэч, кем белсен , бэгерлэрем..
Загадочная леди, менэ монда кереп кара http://kitap.net.ru/
- татарская электронная библиотека --- ??????? ?????? |
Пачча кызы | |

| MaySara,
по-моему, ты хорошо знаешь татарский..а какие современные писатели (татарские ) тебе нравятся??
--- ????? ?????-???? ????? (?) |
Пачча кызы | |

| MaySara,
по-моему, ты хорошо знаешь татарский..а какие современные писатели (татарские ) тебе нравятся??
Пачча кызы | |

| MaySara,
Пачча кызы | |

| ..особое спасибо КОРБИНе за своевременное подключение (( --- ????? ?????-???? ????? (?) |
MaySara | |

| Пачча кызы, о, эч тапкыр язган мина багышлап!
Ну сина бик кирэк булса, мин жавап бирэ алам. Мина Аяз Гыйлэжев, Мэхэммэт Мэхдиев,Эмирхан Еники эсэрлэре ошый. Ни кызганыч алар инде юк.. Хэп-хэзергелэрдэн Т.Миннуллинны, Фэузия Бэйрэмованы атый алам. Алар менэ шэп яза. Сонгы арада эдэби эсэрлэр укыганым юк только, мазгаларым бутэн уйлар, э эстэлем - башка китаплар б-н тулган...анламасан - килэсе юлы урысча язам.--- ??????? ?????? |
Пачча кызы | |

| MaySara,
рэхмет)) мин барысында ан'надым .))--- ????? ?????-???? ????? (?) |
NEOangel | |

| Ә мин татар телен онытырга башладым, чөнки ботенляй урыс халкы жиелган, бер кем белян татарча сөйляшеп та булмый. ---

|
юлчы | |

| NEOangel, теләк булса була ул! --- ?ң ?өһ??? ???? ?ө?ө? ????????, ә ??ә??? ??? ???ә! |
MaySara | |

| Кeм гaeплe?тeлэк булу гынa житмидeр могaeн. Лэкин мeнэ мондa сэйлэшеп булa бит...mamapчa cэйлэшyчeлэрнe бapмak бeлэн caнapлык бyлca дa. --- ??????? ?????? |
MaySara | |

| Кeм гaeплe?тeлэк булу гынa житмидeр могaeн. Лэкин мeнэ мондa сэйлэшеп булa бит...mamapчa cэйлэшyчeлэрнe бapмak бeлэн caнapлык бyлca дa. --- ??????? ?????? |
MaySara | |

MaySara | |

Страницы: 1 2 3 > |
Өстәге биткә чыгу Җавап язарга
|